Om oss

AD Bilvård & Marine AB grundades 2006 i Kungälv. Sedan dess har vi etablerat oss och utvidgat vårt verksamhetsområde. Dessutom har vi upprättat samarbete med J Bil AB Aröd i Hisings Kärra, Göteborg.

Vi är ett företag med bred kompetens som fokuserar helhjärtat på vård och rekonditionering av olika fordon. All personal har rätt kunskap och erfarenhet för att kunna ta hand om arbetet på bästa sätt.

Våra visioner.

Mångsidigt arbete

Vi erbjuder omfattande tjänster inom rekonditionering och framför allt lackskyddsbehandlingar. Vårt arbete omfattar fordon som bilar, båtar och husvagnar, och vi kan anpassa våra tjänster efter dina specifika behov.

Miljö & kvalitet i fokus

Att tänka på miljön är en självklarhet för oss. Därför strävar vi alltid efter att hitta produkter som är skonsamma för miljön, samtidigt som de ska motsvara de höga krav vi ställer på kvalitet. Därför använder och säljer vi produkter från Angel Wax

100% Nöjda kunder

Med vårt arbete vänder vi oss till både privatpersoner och företag. Vårt främsta mål är att kunden blir nöjd till 100%. Därför arbetar vi hårt och engagerat, för att kunna leverera ett resultat som kunden blir nöjd över.

AD Bilvård & Marine AB

Aröds industriväg 2A
417 05, Göteborg